BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Analizeaza Ideea de Afaceri

BizSuport va poate asista pe parcusul intregului proces de investitie, astfel incat Dvs. sa beneficiati de o tranzactie eficienta si in cei mai avantajosi termeni.

Analiza fezabilitate idei afaceri

E bine sa poti porni la drum cu un plus de siguranta. Pe baza experientei noastre, vom re-analiza fezabilitatea ideii Dvs. de afaceri din perspectiva unui potential investitor, cautand sa acoperim toate aspectele majore - strategice, financiare, operationale - precum si mai multe scenarii posibile.
Detalii si tarife

Proiectii Financiare

Pregatirea unor proiectii financiare cat mai apropiate de realitate este un pas esential pentru orice startup. Setul de proiectii financiare include: Cont de Profit si Pierdere (P&L), Bilant si Cash Flow. De asemenea va punem la dispozitie si un document suport pentru o mai buna intelegere a modelului financiar si a ipotezelor de baza de catre terti. Materialele sunt realizate pentru o perioada de minimum trei ani.
Detalii si tarife

Analiza Piata si Competitie

Cunoasterea temeinica a pietei tinta si a sectorului de activitate reprezinta desigur primul pas in luarea deciziei de a incepe o afacere, iar ulterior in stabilirea pozitionarii strategice si de marketing. Acest produs este conceput pentru persoanele care intentioneaza sa se implice intr-un domeniu mai putin familiar si au nevoie de suport in evaluarea atractivitatii pietei si a oportunitatilor si riscurilor asociate.
Detalii si tarife

Plan Afaceri

Planul de afaceri ofera o prima imagine asupra perspectivelor unui proiect. Prin prisma experientei noastre, va oferim asistenta in conceperea si redactarea unui plan de afaceri realist, fie in vederea prezentarii acestuia catre investitori/ finantatori, fie in vederea evaluarii proprii a proiectului si trasarii principalelor directii strategice si tactice. Planul de afaceri va cuprinde urmatoarele sectiuni: Executive Summary, Strategie, Profilul Companiei, Analiza Pietei, Analiza Industriei, Oferta Companiei, Maketing si Vanzari, Operatiuni, Informatii Financiare, Anexe.
Detalii si tarife

Director Web