BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Demareaza afacerea

BizSuport va poate asista pe parcusul intregului proces de investitie, astfel incat Dvs. sa beneficiati de o tranzactie eficienta si in cei mai avantajosi termeni.

Suport Atragere Investitori

Foarte multe dintre proiectele aduse in fata investitorilor sunt respinse ca urmare a unei "impachetari" si prezentari defectuase. BizSuport va ofera asistenta profesionala in conceperea si redactarea materialelor necesare prezentarii proiectului Dvs. catre investitori privati sau institutionali (ex. Executive Summary, Elevator Pitch, Teaser, Business Plan). De asemenea, daca va pregatiti pentru o intalnire cu un potential investitor, noi va putem ajuta cu recomandari practice cu privire la prezentarea proiectului, formularea raspunsurilor si negocierea termenilor de colaborare.
Detalii si tarife

Strategie Marketing

Politica de marketing joaca un rol crucial in generarea veniturilor, atragerea si mentinerea clientilor si atingerea obiectivelor companiei. Indeosebi pentru un startup, definirea corecta a strategiei de marketing poate face diferenta intre succes si esec. Obiectivul nostru este sa sustinem crearea de avantaje competitive sustenabile, prin definirea unor strategii concrete privind politica de produs si de pret, distributia si promovarea.
Detalii si tarife

Dezvoltare Strategica

Cresterea sustenabila a unei companii este in primul rand legata de definirea unor strategii fezabile pentru crearea de avantaje competitive si in final de valoare adaugata. In orice stadiu al unui business, antreprenorii se confrunta cu provocari legate de identificarea strategiilor optime pentru maximizarea profitabilitatii afacerii. BizSuport furnizeaza o perspectiva noua si obiectiva in identificarea, evaluarea si recomandarea optiunilor strategice.
Detalii si tarife
Servicii Creatie

Prezentare Firme

O prezentare de exceptie a companiei Dvs. aduce un plus de credibilitate si valoare in relatia cu clientii, furnizorii sau alti parteneri existenti si potentiali. Fie ca vorbim de website-ul firmei sau de o prezentare generala pe care o oferiti partenerilor, noi va putem ajuta prin conceperea unui continut profesionist si de impact.
Detalii si tarife

Structura Organizationla

Pachetul nostru de servicii organizationale include, dar nu se limiteaza la: definirea structurii organizationale in conformitate cu cerintele de business, stabilirea necesarului de angajati pe termen scurt si mediu, pregatirea fiselor de post, conceperea anunturilor de angajare.
Detalii si tarife

Pachet Jump Start

Pachetul Jump-Start este conceput pentru antreprenorii la inceput de drum, cu scopul de a-i ajuta sa depaseasca provocarile inerente demararii unei afaceri si de a prelua din multitudinea de sarcini ce trebuiesc rezolvate in aceasta perioada. Dorim ca impreuna cu clientii nostri sa punem bazele unor afaceri solide, competitive si sustenabile pe termen lung. Pachetul Jump-Start este personalizat pentru a raspunde necesitatilor unice ale fiecarui antreprenor si business.
Detalii si tarife
Director Web