BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Vinde afacerea

In cazul in care luati in considerare vanzarea partiala sau integrala a business-ului Dvs., BizSuport va poate asista pe parcursul intregului proces, oferindu-va confortul unui know-how si eficiente ridicate. In acest fel, Dvs. va puteti concentra in continuare pe cresterea si dezvoltarea afacerii, in timp ce noi ne dedicam in intregime realizarii unei tranzactii de succes.

Short-list Investitori


Unul dintre primii pasi din cadrul procesului de vanzare este intocmirea unei liste de potentiali investitori - companii sau persoane fizice ce ar putea fi interesate de achizitionarea afacerii. In functie de specificul companiei, lista cuprinde in jur de 10-20 potentiali investitori, ce pot fi contactati ulterior in vederea prezentarii respectivei oportunitati.
Detalii si tarife

Suport Atragere Investitori


BizSuport va ofera asistenta in procesul de vanzare a companiei Dvs. prin conceperea si redactarea documentelor ce vor fi furnizate potentialilor investitori (teaser, info memorandum, etc). De asemenea, daca va pregatiti pentru o intalnire cu un potential investitor, noi va putem ajuta cu recomandari practice cu privire la prezentarea afacerii, formularea raspunsurilor si negocierea termenilor de vanzare.
Detalii si tarife

Coordonare Vanzare Afacere


Experienta acumulata intr-o serie de tranzactii locale si regionale ne confera abilitatea necesara structurarii unui proces eficient pentru vanzarea afacerii Dvs. in cele mai bune conditii. In plus, antreprenorul si echipa de management se pot concentra in continuare asupra bunului mers al afacerii, astfel incat sa nu afecteze valoarea acesteia, si in final pretul de vanzare.
Detalii si tarife

Optimizare Business


Valoarea unei afaceri - si implicit pretul acesteia - poate creste semnificativ in situatia in care o pregatiti din timp pentru vanzare. In functie de orizontul de timp vizat, echipa noastra va propune un plan strategic si tactic individualizat, pentru optimizarea sau restructurarea afacerii Dvs, dezvoltarea acesteia si crearea de valoare adaugata. La cerere, oferim si suport in implementarea masurilor agreate.
Detalii si tarife
Director Web