BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Anunturi similare cu anuntul "Vand statie PECO"


Total: 10 anunturi

PUB 120 Locuri -40 Terasa
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: Suceava, Suceava
Pret: 15.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: PUB zona centrala, vad excelent, vechime din 2004, 2 nivele, esign deosebit.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa Suceava
Firma Cu Active Si Afaceri In Derulare De Vanzare
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: Cluj, Toata tara
Pret: 350.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Se vinde afacere profitabila prin cesiune.Se vinde intreaga firma cu activele (spatii comerciale,mijloace fixe etc.)si activitate in derulare. Firma e localizata in Turda jud. Cluj si functioneaza pe piata locala din 1995. Frma noastra detine 2 spatii comerciale in proprietate si alte mijloace fixe. 1. Un spatiu comercial central de 110 mp desfasurat-este o cladire din caramida cu mansarda,izolata la exterior in 2010 cu termosistem.Finisaje interioare din gresie.In moment spatiul este dat in chirie,(fara mansarda –unde exista birouri-care se pot inchiria separat) 2. Un spatiu de 70 mp,cu un teren total de 145 mp.Dotari:geamuri termopane,izolat exterior cu termosistem,gresie,jaluzele verticale,AC,centrala termica. In moment spatiul este dat in chirie. Firma desfasoara 2 activitati:constructii si alimentatie publica. Detinem o cafenea-ceainarie-bar de 135 mp,moderna,selecta(spatiul fiind luat in chirie-dar toate dotarile ne apartin,sant realizate de noi.).Dotari:gresie,centara termica,internet wireless,plasma,ventilatie.Avem 2 zone distincte:una cu fotolii din piele ecologica si mese din stejar,alta cu scaune art-deco si mese din stejar.Bar cu scaune inalte.Spatiul este amplasat central, in zona cu trafc intens,langa Finante,Politie,Autogara,Banci,Tribunal.. Activitatea de constructii are in derulare contarcte cu organisme publice: Biroul de prezentare al acestei activitati este intr-un spatiu propriu,pentru care nu platim chirie. Total angajati:10. Firma este in profit si nu a avut niciodata datorii restante la stat:impozite, etc,Avem o buna credibilitate in fata creditorilor,bancilor. In moment avem in derulare un credit bancar pentru inca 3 ani,pentru care avem o rata lunara de 600 eur.Creditul a fost platit intotdeauna fara intarziere. Motivul cesionari este relocarea in alta tara.. Penru detalii suplimentare si fotografii ,relatii la tel.0744792107
Arata mai multe anunturi din: Altele Cluj
SC VIVA VOX SRL
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: Teleorman, ZIMNICEA
Pret: 600.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: CAFEANEA CLUB RESTAURANT BAR TOATE ACEASTEA DESFASURANDU-SE INTRO CLADIRE PROPRIE CU DOUA NIVELE PLUS SUBSOL.
Arata mai multe anunturi din: Altele Teleorman
VAND PETSHOP
Domeniul de activitate: Altele, Locatie:Timis, Timisoara
Pret: 12.500 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: VAND PETSHOP,MAGAZIN DESTINAT VANZARII DE HRANA PENTRU ANIMALE CU AMANUNTUL.FIRMA A FOST INFIINTATA IN LUNA 7 A ANULUI 2008. FIRMA ESTE IN CHIRIE,SPATIU DESTINAT MAGAZINULUI ESTE DE APROX.20 M2,CHIRIA FIIND FOARTEEEE MICA,FIRMA ESTE DIN DECEMBRIE 2010 PE PROFIT,NU ARE DATORII LA STAT,NU ARE DATORII LA FURNIZORI,FIRMA A OBTINUT IN CADRUL COLABORARII CU DISTRIBUITORII PRETURI FOARTE AVANTAJOASE POSIBIL LA 65% DIN PRODUSE SA FIE CEL MAI BUNE DIN PIATA.MAGAZINUL ESTE APROVIZIONAT CU UN STOC SUFICIENT DE MARE DE MARFA. COLABORAREA CU FIRMELE DE DISTRIBUTIE ESTE UNA IDEEALA,INTRUCAT CU FIECARE DINTRE ELE SE COLABOREAZA LA MAXIMA CAPACITATE. MAGAZINUL SE VINDE CU TOT STOCUL DE MARFA CU TOATE IMBUNATATIRILE ADUSE,(CAMERE DE FILMAT),MOBILIER... . MAGAZINUL ESTE SITUAT PE STRADA PRINCIPALA 2 LINII DE AUTOBUZ AU STATII CHIAR LANGA MAGAZIN,ESTE SITUAT INTRE 3 MAGAZINE ALIMENTARE,IAR POPULATIA ZONEI CA SI NUMAR DE LOCUITORI ESTE CEA MAI MARE DIN TIMISOARA.PROFIT LUNAR CONSIDERABILLLLLLL.
Arata mai multe anunturi din: Altele Timis
Atelier Marochinarie
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 25.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: vand afacere marochinarie,atelier situat langa timpuri noi,avand in componenta sa utilaje noi.acestea sunt:masina de slefuit.masina de egalizat.2 cusut piele.masina de timbru sec si folio.presa.pretul este de 25 000euro.pentru mai multe informatii,cereti foto sau vizionarea atelierului.
Arata mai multe anunturi din: Altele BUCURESTI
Confectii Metalice, Inox, Fier Forjat
Domeniul de activitate: Productie (Altele) , Locatie: Suceava, Falticeni
Pret: 1 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: - Spatiu productie - Personal calificat - Comenzi in derulare la export si intern - Spatiu birouri, magazie, grup sanitar, vestiar
Arata mai multe anunturi din: Productie (Altele) Suceava
Vand Masina Publicitara Www.pubmobillo.ro
Domeniul de activitate: Servicii evenimente, Locatie: Suceava, Suceava
Pret: 20.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand afacere inovativa in domeniul publicitatii mobile.
Arata mai multe anunturi din: Servicii evenimente Suceava
Atelier De Prelucrare Si Fasonare Geam Termopan
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: Giurgiu, Giurgiu
Pret: 48.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand atelier de prelucrare si fasonare sticla plata (geam termopan), avand in componenta urmatoarele utilaje profesionale: -masa automata de taiat sticla marca Lisec (Jumbo), cu program de taiere automat+calculator incorporat+calculator optimizare -masa de incarcat sticla -masa rupere sticla -masina automata de spalat sticla marca Szilank 1600 full -pistol sigilare cu tiokol la rece, marca Forrel+frigiderul aferent -pistol sigilare cu hotmelt la cald, marca Szilank -masa rotativa pentru sigilare, marca Lisec -masa rotativa pentru sigilare, marca Szilank -aparat de butilat bagheta, marca Lisec -aparat de umplut bagheta cu silicagel, marca Lisec -compresor de aer, marca Timpuri Noi (1200 litri/min) -program de optimizare si taiere manual -stocuri de sticla si materiale aferente confectionarii de geam termopan Afacerea se poate vinde cu firma, site, portofoliu de clienti, personal specializat+ comenzi in derulare.
Arata mai multe anunturi din: Altele Giurgiu
Societate Cu Obiect Vast De Activitate
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: Braila, Braila
Pret: 2.000.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Societate infiintata din 1962 cu o paleta larga de activitati. Activitatile principale includ: productie betoane, transport tehnologic pt. constructii, lucrari de terasament, comert piese si accesorii auto
Arata mai multe anunturi din: Altele Braila
Vand Ceainarie La Cheie, Fara Datorii
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 7.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand Ceainarie la cheie, central, autorizatie de functionare pana la sfarsitul anului, chirie avantajoasa (600 euro).
Arata mai multe anunturi din: Altele BUCURESTI
Director Web