BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Anunturi similare cu anuntul "Microfranciza wellness"


Total: 10 anunturi

Baza Turistica
Domeniul de activitate: Servicii turism, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 100.000 euro
Descriere: Constructia unei baze turistice avand drept scop organizarea de teambuildig, sporturi in aer liber, sporturi extreme, tabere, jocuri in aer liber, etc. Ideea nu este noua dar nu este dezvoltata in Romania. Baza se intinde pe cel putin 8-10 ha.
Arata mai multe anunturi din: Servicii turism BUCURESTI
Investitie Rapid
Domeniul de activitate: Productie (Altele) , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 1.500 euro
Descriere: Am inventat un nou produs pe care am intenţia de a vinde en-gros. Tot ce am nevoie este la fel de mic ca 1500 de euro pentru a plăti pentru producţie şi de vânzare va începe tot. Am o listă mare de piaţă vizate şi cu ridicata, precum şi consumatorilor pentru produsul meu finalitate. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati pentru mai multe informaţii despre cum putem partener. Mulţumiri. I have invented a new product that i intend to sell wholesale. All i need is as small as 1500 Euros to pay for the production and the whole sale will begin. I have a large targeted list and market of wholesalers as well as consumers for my intented product. If interested please contact me for more information on how we can partner. Thanks
Arata mai multe anunturi din: Productie (Altele) BUCURESTI
Client-Agent, Partener Sau Investitor
Domeniul de activitate: Comunicatii, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 250 euro
Descriere: Daca aveti spirit intreprinzator si doriti sa faceti parte dintr-o companie internationala de Telecomunicatii, este ceea ce cautati. Oferta de parteneriat este in sistem franciza, astfel incat nu e nevoie sa ganditi un plan de marketing, pentru ca deja exista si este extraordinar de bine pus la punct. Pentru a putea deveni partener cu noi in acest domeniu, aveti nevoie in primul rand de VOINTA si ATITUDINE. Acestea, impreuna cu SPRIJINUL oferit de noi, va asigura SUCCESUL. Pe scurt afacerea inseamna: - investitie mica - gestionare facila a afacerii - rentabilitate mare - risc aproape inexistent Daca aveti spirit intreprinzator si doriti sa faceti parte dintr-o companie internationala de Telecomunicatii, este ceea ce cautati. Oferta de parteneriat este in sistem franciza, astfel incat nu e nevoie sa ganditi un plan de marketing, pentru ca deja exista si este extraordinar de bine pus la punct. Pentru a putea deveni partener cu noi in acest domeniu, aveti nevoie in primul rand de VOINTA si ATITUDINE. Acestea, impreuna cu SPRIJINUL oferit de noi, va asigura SUCCESUL. Pe scurt afacerea inseamna: - investitie mica - gestionare facila a afacerii - rentabilitate mare - risc aproape inexistent ATENTIE! : Investitiile initiale se fac o singura data in viata. Odata ce ati ales sa cumparati o franciza aveti dreptul sa comercializati toate produsele companiei Necc Telecom/LV7 in sistem franciza oriunde in LUME.
Arata mai multe anunturi din: Comunicatii BUCURESTI
Caut Partener/investitor
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 20.000 euro
Descriere: Caut partener/investitor in firma de resurse umane si leasing de personal. Profit garantat.
Arata mai multe anunturi din: Altele BUCURESTI
Casino Online
Domeniul de activitate: Entertainment & Leisure, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 300.000 euro
Descriere: Cautam investitor(i) sau partener(i) pentru realizarea si dezvoltarea unui cazino online. Datorita gamei diverse de jocuri clasice dar si futuristice, prevedem ca pe termen lung (2-4 ani) va deveni cel mai popular cazino online.
Arata mai multe anunturi din: Entertainment & Leisure BUCURESTI
Asigur Reprezentare In Bucuresti
Domeniul de activitate: Comert si distributie, Locatie: BUCURESTI, BUCURESTI
Investitie solicitata: 1 euro
Descriere: Detin hala 200 mp in Bucuresti, curent trifazic, IT, mijloc de transport (Toyota Hilux) Asigur reprezentanta in Bucuresti (depozitare si livrare). Tel 0728077330
Arata mai multe anunturi din: Comert si distributie BUCURESTI
Afacere Online De Banner Exchange In Sistem MLM
Domeniul de activitate: Servicii marketing si PR, Locatie: BUCURESTI, Sector 6
Investitie solicitata: 2.500 euro
Descriere: Cum toata lumea vinde si cumpara online, automat cei care detin magazine sau alte afaceri online au nevoie de publicitate si in aceasta idee am dezvoltat urmatorul concept de Banner Exchange in sistem MLM, mai exact este vorba de un schimb de bannere, oferit gratuit sau platit pentru webmasteri. Exista doua tipuri de publisheri: Silver- nu platesc nimic dar au o rata de schimb al bannerelor de 10:8 Gold - platesc o taxa lunara si primesc o rata de schimb de 10:10 plus un numar de impresii pentru bannerele lor in sistem. Exista si un tip de advertiser, care cumpara reclama, mai exact afisari sau click-uri pe site-urile inscrise in sistem, afisarile vin de la membrii silver acea ratie de 2(10:8) si de la site-urile care doresc sa-si vanda spatiu pentru reclama. Partea de MLM consta in 4 nivele din care se rasplatesc membrii indiferent ca sunt silver sau gold, bazandu-se pe un comision din taxa platita de membrul gold adus de acestia. Castigurile sistemului sunt din vanzarea afisarilor catre advertiseri dar si din taxa lunara platita de membrii gold. Mai multe detalii primiti daca sunteti interesati.
Arata mai multe anunturi din: Servicii marketing si PR BUCURESTI
Concept Nou De Sanatate, Nutritie Si Sport
Domeniul de activitate: Intretinere, Infrumusetare , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 50.000 euro
Descriere: Healthylifestyle Concept este un concept care cuprinde o paleta larga de elemente ca: ghidare si monitorizare in nutritia sportiva, stimulare psihologica, programe complete de fitness si culturism si o varietate de clase si discipline sportive. Toate aceste elemente la un loc creeaza conceptul Healthylifestyle. Acesta este o idee unica, pe piata Health & Fitness. Caut asociat investitor, sau finantator, pentru aceasta afacere, in vederea inaugurarii unui studio, sala de sport, cu o suprafata totala de circa 300- 350mp. Toate detaliile se afla pe site-ul: www.healthylifestyleconcept.com.
Arata mai multe anunturi din: Intretinere, Infrumusetare BUCURESTI
Franciza SPALARE IN PARCARE
Domeniul de activitate: Servicii curatenie, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 1.200 euro
Descriere: SPALARE IN PARCARE este un concept de spalatorie auto mobila reprezinta posibilitatea spalarii autoturismului in locul îi care acesta este parcat. Echipele noastre mobile vor merge la masina dvs. si o vor spala! Rapid si eficient! Pot avea propria mea afacere "SPALARE IN PARCARE"? DA! Incepand cu luna iulie 2008 putem deveni parteneri sub forma de franciza. Puteti incepe in cel mai scurt timp sa oferiti serviciul "SPALARE IN PARCARE"! De ce sa aleg conceptul "SPALARE IN PARCARE" – spalatorie auto mobila? Din cel putin 4 motive: 1. Serviciul de spalatorie auto mobila va avea o crestere exponentiala in urmatorii ani datorita restrictiilor de mediu aplicate spalatoriilor clasice (consum apa, sistem epurare- filtrare, etc.). Conceptul "SPALARE IN PARCARE" este adaptat perfect cerintelor de mediu. 2. TIME IS MONEY. Conceptul "SPALARE IN PARCARE" “salveaza” timpul clientilor de a merge la o spalatorie auto clasica, de a astepta la coada si de a pierde inutil timpul pentru spalarea efectiva a masinii. 3. Conceptul "SPALARE IN PARCARE" foloseste 3 metode distincte de spalare a masinilor, fiind UNIC LA NIVEL MONDIAL din acest punct de vedere. Modelul de spalare a masinii poate fi ales de fiecare client in parte. 4. Beneficiati de propria afacere cu o investitie mica si profit MARE! Mai multe informatii pe www.SpalareInParcare.ro
Arata mai multe anunturi din: Servicii curatenie BUCURESTI
Site Cadouri
Domeniul de activitate: Internet & Tehnologie, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Investitie solicitata: 8.000 euro
Descriere: Conceptul afacerii este crearea unei oferte unice de cadouri tip experienta, care pot varia de la tratamente de infrumusetare sau iesiri in oras la sporturi extreme, cursuri sau alte activitati deosebite. Afacerea se bazeaza pe parteneriate cu furnizorii de servicii si incasarea unui comision din fiecare tranzactie realizata pe site. Investitia necesara acopera costurile estimate pentru demarare (in principal dezvoltarea site-ului) si capitalul de lucru necesar promovarii site-ului si sustinerii cheltuielilor curente in primele luni.
Arata mai multe anunturi din: Internet & Tehnologie BUCURESTI
Director Web