BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Anunturi similare cu anuntul "Supermarket independent"


Total: 41 anunturi

Matrimoniale Online
Domeniul de activitate: Internet & Tehnologie, Locatie: BUCURESTI, Toate localitatile
Pret: 300 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand site de matrimoniale - dating complet la cheie, are integrat plata prin sms, card, paypal, abonament membru gold silver si trial, caracter non-adult, are chat, videochat, mesagerie interna, profile personalizate.Se transfera impreuna cu hosting platit pe 1 an si domeniul aferent.Pret 1400 lei/usor neg. Previzualizare: http://idforlove.com 0754273345
Arata mai multe anunturi din: Internet & Tehnologie BUCURESTI
Vand Firma Delivery&catering;
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 10.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand spatiu productie catering si vanzare directa in zona de nord a capitalei, dotat si utilat complet, suprafata 50 mp, str. Garlei. Site complet cu baza de date de clienti pentru catering si livrare mancare la birou, cu baza de date statistica ce urmareste toti parametrii afacerii, scuter pentru livrari, echipa formata, fara datorii. Afacere la cheie, cu potential foarte mare de dezvoltare si extindere, la o chirie de numai 300 euro cu taxe incluse. Pret negociabil.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Vanzare Salon Masaj Private Dolls
Domeniul de activitate: Servicii (Altele), Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 30.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Ultracentral, salon masaj functional, complet utilat , dotat si mobilat modern,160mp, baza de client fideli, 5 camere, 7posturi de lucru,2bai, spatii anexe, receptie ampla, personal calificat , dosar de consiliere ptr recuperarea investitiei, camere supraveghere, sistem implementat ptr detectare miscare camere, sistem de contabilitate si evidenta masaje in timp real,6 siteuri de prezentare, materiale promotionale, telefoane cu vechime si reclama activa.
Arata mai multe anunturi din: Servicii (Altele) BUCURESTI
CENTRU DE EVENIMENTE (4 Saloane)
Domeniul de activitate: Servicii evenimente, Locatie:BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 350.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vanzare afacere - Centru de evenimente alcatuit din 4 saloane (ballroom) destinate organizarilor de evenimente (nunti, botezuri, conferinte, prezentari etc), dotate si utilate complet, capacitate totala 700 de persoane, bucatarie proprie utilata, parcare 200 de locuri, zona semicentrala. Pretul de vanzare al afacerii este de 350000 Euro. Se accepta si variante!
Arata mai multe anunturi din: Servicii evenimente BUCURESTI
Vand Restaurant De Lux Zona Ultracentrala
Domeniul de activitate: Entertainment & Leisure, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 50.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand/subinchiriez restaurant de lux avand 30 de locuri, complet utilat, modern, contract de inchiriere in conditii foarte avantajoase pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire.
Arata mai multe anunturi din: Entertainment & Leisure BUCURESTI
Vand Salon De Masaj Erotic Piata Romana
Domeniul de activitate: Imobiliar, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 20.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand salon de masaj erotic, Piata Romana, 4 camere amenajate lux, 3bai, 2 receptii, utilat complet, 4 ani vechime, clientela formata. La cerere se poate semna si contract de consiliere, astfel incat sa va recuprati investitia facuta in maxim 4 luni. Pret 20.000 euro telefon 0766394598
Arata mai multe anunturi din: Imobiliar BUCURESTI
Bloc Nou In Centrul Bucurestiului
Domeniul de activitate: Imobiliar, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 500.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Cumpara un bloc nou, Ultracentral Investesti 500.000 € SI Castigi Garantat 300.000 € !!! • Nu ai banii? Nici o problema! - Ti-i obtinem noi de la banca! - Tot noi iti platim ratele ( daca apoi ne inchiriezi noua imobilul) • Vino cu toate intrebarile CONCIS SI DIRECT! VEI REUSI PENTRU CA E SIMPLU SI EFICIENT ! Ansamblu Rezidential “Foisor Residence” integral sau / apartament, S+P+4 in constructie, 8 apartamente, 918 mp construiti.
Arata mai multe anunturi din: Imobiliar BUCURESTI
Active Importante In Zona Unirii
Domeniul de activitate: Retail electronice, electrocasnice, IT, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 1.000.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand afacere cu active de circa 2.000.000 Euro in zona Unirii - Bucuresti
Arata mai multe anunturi din: Retail electronice, electrocasnice, IT BUCURESTI
Afacere Catering
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Magurele ilfov
Pret: 2.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: bucatarie dotata full cu toate autorizatiile la zi. se vinde sau se inchiriaza spatiul de productie cu sau fara clienti. dotarile sunt de ultima generatie . detinem suplimentar si masini de transport,si bucatarie mobila,linii reci/calde. este la 15 minute de centru.site promovat.firma fara nici u fel de datorii. proprietate personala atat business catering cat si spatiul. negociabil.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Vand Companie Distributie Feronerie
Domeniul de activitate: Comert si distributie, Locatie:BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 250.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Companie de distributie feronerie cu portofoliu mare de clienti ce detine unele exclusivitati zonale dar si unele exclusivitati nationale.Se distribuie atat feronerie de import cat si autohtona.Se acorda asistenta 6 luni.Potentiali cumparatori vor trebui sa ia in calcul ca, cresterea stocurilor cu cca.50000-100000 euro, vor aduce si cresterea numarului de clienti si profituri.Se vinde cu tot cu stocuri in valoare de cca.50000 euro. Cifra de afaceri pe 2008 a fost de cca.530000 de euro dupa care a urmat un regres datorita crizei, cu cca.306000 de euro in 2009 si 278700 de euro in 2010. Acest regres s-a datorat si din cauza faptului ca nu am mai facut stocuri astfel ca s-au pierdut multi clienti.De aceea spune-am mai sus ca va fi necesara cresterea stocurilor.
Arata mai multe anunturi din: Comert si distributie BUCURESTI
Atelier Confectii Textile
Domeniul de activitate: Productie (Altele) , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 15.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Atelierul este operational, avand in dotare un numar de 16 utilaje de productie, 1 sefa de atelier si 5 oameni de baza in productie. Piata pe care activeaza atelierul este piata de textile promotionale, avand la baza ca si clienti principali trei agentii de productie publicitara.
Arata mai multe anunturi din: Productie (Altele) BUCURESTI
Firma Catering Specific Romanesc
Domeniul de activitate: Productie bunuri alimentare, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 50.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Brand cunoscut, specific mancare traditional romaneasca
Arata mai multe anunturi din: Productie bunuri alimentare BUCURESTI
Vand Afacere Profitabila
Domeniul de activitate: Comert si distributie, Locatie: BUCURESTI, Sector 6
Pret: 5.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vindem afacere de nisa, profitabila. Investitie initiala 15mii eur, profit net 40%, ROI (recuperarea investitiei) in maxim 6 luni. Afacerea se poate gestiona usor, cu resurse minime, necesita un spatiu de depozitare de cca 50mp.
Arata mai multe anunturi din: Comert si distributie BUCURESTI
Vand Firma HACCP / ISO 22000:2005
Domeniul de activitate: Servicii educationale, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 1.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - analiza riscurilor si puncte critice de control) este un sistem preventiv de control referitor la siguranta produselor alimentare. Legislaţia internaţională şi cea din România (H.G. 924 din 11.08.2005) privind industria alimentară prevede aplicarea în toate unităţile implicate în producţia, transportul, depozitarea, servirea şi comerţul alimentelor a principiilor unui sistem de management al siguranţei produselor alimentare bazat pe evaluarea şi prevenirea riscurilor, deci a unui sistem HACCP. Firma SAFE LIFE CONSULTING este avizata sa realizeze programe de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena pentru urmatoarele module : - servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor; - servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.); - productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate; - servicii de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.); - servicii de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.
Arata mai multe anunturi din: Servicii educationale BUCURESTI
Firma De Catering Specific Mancare Romanesca
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, BUCURESTI
Pret: 50.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Firma de catering specializata pe prepararea si livrarea la domiciliu de preparate cu specific romanesc.Societatea are in derulare contracte cu diverse companii pentru asigurarea pranzului fiind un brand cunoscut pe acest segment de piata.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Sala De PlayStation 3
Domeniul de activitate: Entertainment & Leisure, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 7.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Sala PlayStation situata in spatele facultatii de constructii, zona tei. Vad comercial deosebit, cu clientela formata, situata intr-o vila p+1 cu suprafata totala de 70 m. Contine: - 4 LCD Lg full HD diagonala 82cm, 4 console Playstation 3, 12 controlere, cele mai noi 22 de jocuri originale, 8 bean bag-uri, 4 masute cafea, 4 masute ptr televizor si ps3,4 tabureti, receptie intrare, aer conditionat, sistem paza si protectie, supravegheat video, conexiune internet.
Arata mai multe anunturi din: Entertainment & Leisure BUCURESTI
Vand Centru De Copiere (XEROX) Vis A Vis Fac DREPT
Domeniul de activitate: Comert stradal, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 4.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand afacere (Xerox) infiintat recent, pe profit, fara datorii, zona Kogalniceanu, dotat cu copiator alb negru 52 pag pe minut, copiator/printer color, si masina de indosariat. Vad comercial excelent
Arata mai multe anunturi din: Comert stradal BUCURESTI
PREDARE AFACERE BUFET-MAGAZIN
Domeniul de activitate: Retail alimentar, Locatie: BUCURESTI, BUCURESTI
Pret: 0 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: PREDAU AFACERE, CONTRACT BUFET-SERVIRE MANCARE+MAGAZIN MIXT, IN CALEA FLOREASCA, CLADIRE DE BIROURI, 118MP. CHIRIA ESTE 4 E/MP, CEA MAI MICA DIN ZONA!!!
Arata mai multe anunturi din: Retail alimentar BUCURESTI
Restaurant Pizzerie
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 50.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: vand restaurant pizzerierie zona centrala sect.1,str witting nr.4 cu o suprafata de 360mp incluzand si terasa,bucatarie complet utilata si mobilier nou.chiria este de 1200euro,iar pretul afacerii este negociabil.rog seriozitate.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Cafenea Pizzerie Catering
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 45.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: vand cafenea pizzerie catering vis-a-vis primaria sect.2 pe aceiasi strada cu frizeria de copii ciufolici,cu o suprafata de 140 mp utili incluzand si utilitatile,bucatarie complet utilata si moblier pentru cafenea nou,chirie de 6000ron.pretul afacerii este negociabil.rog seriozitate.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Atelier Marochinarie
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 25.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: vand afacere marochinarie,atelier situat langa timpuri noi,avand in componenta sa utilaje noi.acestea sunt:masina de slefuit.masina de egalizat.2 cusut piele.masina de timbru sec si folio.presa.pretul este de 25 000euro.pentru mai multe informatii,cereti foto sau vizionarea atelierului.
Arata mai multe anunturi din: Altele BUCURESTI
Vand Afacere - Distributie Legume Fructe
Domeniul de activitate: Retail alimentar, Locatie: Cluj, Cluj-Napoca
Pret: 110.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand firma (legume-fructe) furnizoare la un lant de supermarket-uri. Rulaj lunar mediu 40000 euro, beneficiu minim 40%. Firma are in exploatare autoutilitara, depozit, depozit frig, teren agricol, plaforma logistica in dezvoltare, precum si alte contracte avantajoase.
Arata mai multe anunturi din: Retail alimentar Cluj
Hostel In Centrul Bucurestiului
Domeniul de activitate: Servicii turism, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 90.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand HOSTEL situat ultracentral , Bulevardul Regina Elisabeta , in apropierea parcului Cismigiu. Mobilat, Utilat , stradal, acces rapid la metrou si mijloace de transport in comun. Pret 90.000 Euro (discutabil)
Arata mai multe anunturi din: Servicii turism BUCURESTI
Cabinet Veterinar Si Pet Shop
Domeniul de activitate: Servicii (Altele), Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 6.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Cabinet veterinar si pet-shop cu o vechime de 1 an de zile, are portofoliu de clienti deja format, este in activiatate si in acest moment in sector 4, Bucuresti.
Arata mai multe anunturi din: Servicii (Altele) BUCURESTI
Terasa In Centrul Istoric
Domeniul de activitate: Comert si distributie, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 35.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand terasa in centrul istoric al Bucurestiului. Se vinde integral incluzand amenajari si mobila! PRET 35.000 EURO USOR DISCUTABIL.
Arata mai multe anunturi din: Comert si distributie BUCURESTI
Fast Food - Restaurant
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 25.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Fast Foodul - Restaurant Zizi`s - food to go este deschis in 2010 si are ca obiectiv comercializarea de produse de tip fast food dar si a mancarii gatite . Firma nu are datorii , contabilitatea este la zi .Spatiul este in contract de inchiriere pana in 2013, cu posibilitate de prelungire si are o suprafata de 87 de m patrati , stradal , vad . Toate utilajele sunt noi si au garantie , spatiul are un aspect modern . Mai multe informatii la 0765443701 , Dragos
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Afacere La Cheie Www.bazaruldecase.ro
Domeniul de activitate: Imobiliar, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 200.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Ocazie vand Afacere la Cheie in domeniu publicitatii imobiliare FSBO ( For Sale By Owner), echipa call center, echipa deplasare teren, programe speciale pentru primirea de anunuturi de la proprietari, baza de date clienti. Afacere mediatizata lansata la The Money Channel TV in Iunie 2009, aparitii in emisiuni la Antena 3, articole in Adevarul, Ziarul Financiar, Cancan. Afacerea este in plina dezvoltare urmeza un plan de afaceri bine calculat, domeniul FSBO evolueaza foarte bine pe timp de criza. Afacere similara a fost vanduta in 2010 cu 300000 euro!!! Se asigura consultanta 3 luni de la preluarea afacerii!!
Arata mai multe anunturi din: Imobiliar BUCURESTI
Fabrica De Paine In Functiune
Domeniul de activitate: Productie bunuri alimentare, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 80.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand fabrica de pauine ,in fuctiune, in zona Brancoveanu, pe profit, (cca. 10000 euro / luna), cu magazine proprii de vanzare in piete+ Dacia papuc. Pret 80000 euro / accept schimb cu apartament de 3 camere.
Arata mai multe anunturi din: Productie bunuri alimentare BUCURESTI
Restaurant Fast-food "TheGrill"
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 15.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand restaurant fast-food "TheGrill" situat in City Mall. Restaurantul este dotat cu aparate din gama profesionala Arisco. Este utilat si amenajat conform normelor HACCP. Are toate autorizatiile de functionare. Restaurantul a functionat cateva luni, aparatura este in garantie (ca si noua). Pret negociabil.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Salon De Infrumusetare Modern, Zona Decebal
Domeniul de activitate: Intretinere, Infrumusetare , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 25.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Salon de infrumusetare, 3 posturi de lucru coafor, camera de spalare cu scafa moderna cu masaj, camera pedi-manichiura, cosmetica, masaj, tratamente corporale. Firma infiintata la inceputul anului, acte contabile la zi, investitie de peste 50.000 eur. Produse pe stoc pentru minim 2 luni de activitate. Contracte, clienti deja formati, autorizatii, contract de inchiriere pana in 2011 cu posibilitate de prelungire. Vand urgent, doresc sa plec din tara.
Arata mai multe anunturi din: Intretinere, Infrumusetare BUCURESTI
VAND BROKER DE ASIGURARE
Domeniul de activitate: Servicii financiare si consultanta, Locatie: BUCURESTI, BUCURESTI
Pret: 30.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 50%
Descriere: INTERMEDIERE A POLITELOR DE ASIGURARE PRIN DIVERSI ASIGURATORI
Arata mai multe anunturi din: Servicii financiare si consultanta BUCURESTI
VAND BAR STIL ENGLEZESC UTILAT LA CHEIE
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, BUCURESTI
Pret: 32.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand bar stil englezesc, barul este mobilat si utilat complet, spatiu util folosit in acest moment 100mp. Terasa amenajata de 120mp, subsol 40mp si mansarda de 100mp neamenajate. Afacerea se vinde la cheie si se cedeaza contract de inchiriere incheiat pe o perioada de 7 ani. Chiria lunara este de 1500 euro. Barul este in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii pe Bd. Marasesti Nr. 111. Pret negociabil
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Spalatorie Auto Ultrarapida Tip TUNEL
Domeniul de activitate: Auto, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 250.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Spalatorie auto ultrarapida tip TUNEL, (cladire+instalatii), total automatizata, 30-40 masini pe ora, deservita de max. 2 angajati. 8 perii Car-Lite super soft de ultima generatie (nu zgarie si nu lasa urme). Statie proprie de reciclare a apelor (95% din apa folosita este reciclata) Inaltimea maxima de spalare: 2, 55m. Anexe: - 2 boxe pt curatat interior; - 4 locuri aspirator self; - spatiu comercial 36mp (cafenea); - birou 8 mp; - grup sanitar. Informatii la 0744 604 392
Arata mai multe anunturi din: Auto BUCURESTI
Franciza Fornetti-Brasov
Domeniul de activitate: Retail alimentar, Locatie: Brasov, Brasov
Pret: 17.500 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: FRANCIZA FORNETTI IN CARREFOUR BRASOV Preluare contract de franciza Fornetti in Carrefour Brasov. * Suprafata magazin: 20 mp parter + 10 mp mezanin * Dotari magazin: camera frigorifica, lada frigorifica, cuptoare si rastele inox, grilaj metalic, usa metalica, casa de marcat, cantar, etc. * Chiria lunara in Carrefour: 1.000 Euro - TVA inclus ( se poate renegocia cu reprezentantii carrefour ) * Pret preluare magazin cu toate dotarile si cu vad format: 17500 + TVA, negociabil Optional : vitrina noua de inghetata cu 18 caserole, pret separat
Arata mai multe anunturi din: Retail alimentar Brasov
Cafenea De Vanzare
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 130.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Cafenea specific international, bucatarie proprie, complet utilata si functionala.Spatiu 120 mp+terasa 50 mp, deschisa in februarie 2009.Clientela formata, vad foarte bun-zona business
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Centru De Infrumusetare
Domeniul de activitate: Intretinere, Infrumusetare , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 20.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Centru SPA central - Bd, Decebal, stradal - amenajat conform normelor UE, dotari complete si moderne (aparatura, mobilier, produse specifice) pentru electrostimulare, termosauna, masaj, vacuum, cosmetica faciala si corporala, doua grupuri sanitare, aer conditionat, gresie si parchet. Clientela formata si fidelizata, activitate in curs, angajati profesionisti, contabilitate la zi, brand cu notorietate. S-a investit in elemente de identitate corporatista (logo, slogan, site optimizat, carti de vizita, vouchere, carduri abonament, bannere web flash si statice, flyere, machete presa, postere, spot TV etc). Firma are o vechime de 4 ani. Spatiul este in contract de inchiriere pana in 2011, cu posibilitate de prelungire. Chirie deosebit de avantajoasa. Detalii si pret la telefon 0722.284.203
Arata mai multe anunturi din: Intretinere, Infrumusetare BUCURESTI
Restaurant-Fast Food In Centrul Bucurestiului
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Sector 1
Pret: 30.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Shaormerie/Fast Food cu gratar carbuni, sandwich rece-cald, cafea, vanzare tigari-alcool si spatiu de depozitare. Concept inovativ si modern. Locatia este ultracentrala - Piata Victoriei, zona cu vad ridicat pe fondul birourilor, bancilor si altor institutii din apropiere - si este dotata integral cu echipamente noi. Investitia totala pana in prezent este de aprox. 80.000 euro. Suprafata este de 45.3 mp, include spatiu depozitare in total de 18 mp, iar chiria este de 1500 euro. Sistem video de supraveghere cu 4 camere on line si inregistrare non stop 2 saptamani, alarma cu senzori conectata direct la BGS . Afacerea are personal specializat (bucatar cu diploma), 4 angajati si livrare in functiune cu 2 scutere proprii. Detinem autorizatii pentru gatit si masute pe trotuar(4 mese 16 scaune). De asemenea ,exista un spatiu interior amenajat pentru clienti (ca. 10 persoane). Toate actele si autorizatiile sunt la zi. Nu exista datorii catre furnizori sau stat. Conditiile de vanzare sunt negociabile. Pretul de vanzare este negociabil in functie de modalitatea de plata. Accept schimb cu imobile ex. teren, garsoniera, apartament. TVA de recuperat: 29.000 lei. Se cesioneaza datoria de 80.000 euro catre cumparator.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Vand Ceainarie La Cheie, Fara Datorii
Domeniul de activitate: Altele, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 7.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand Ceainarie la cheie, central, autorizatie de functionare pana la sfarsitul anului, chirie avantajoasa (600 euro).
Arata mai multe anunturi din: Altele BUCURESTI
Salon De Infrumusetare De Lux
Domeniul de activitate: Intretinere, Infrumusetare , Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 15.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Vand afacere salon de infrumusetare,complet utilat si mobilat,Bucuresti, zona centrala,salonul beneficiaza de 3 posturi coafor,1 post frizerie, 2 posturi de manichiura-pedichiura,unghii tehnice, 2 posturi cosmetica,machiaj profesional,gene false, 1 post de masaj, personal calificat,are clientela formata,vad foarte bun, spatiu generos de 120 mp.Chiria este mica
Arata mai multe anunturi din: Intretinere, Infrumusetare BUCURESTI
CafeneaCeainarie
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 85.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Afacere reprezinta o ciocolaterie - cafenea/ ceainarie cu 60 de locuri, Bucuresti - central. Are un design deosebit, se pot organiza evenimente speciale-dotari de maxima calitate.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Cafenea Zona Tineretului
Domeniul de activitate: HoReCa, Locatie: BUCURESTI, Bucuresti
Pret: 45.000 euro , Procent actiuni de vanzare: 100%
Descriere: Cafenea cu vad foarte bun, clientela formata. Amenjare moderna, nu necesita investitii suplimentare.
Arata mai multe anunturi din: HoReCa BUCURESTI
Director Web