BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

Despre BizSuport

BizSuport ofera un set complet de servicii de consultanta si asistenta online pentru antreprenori si investitori. Modelul nostru de afaceri se concentreaza in jurul companiilor aflate intr-un stadiu incipient de dezvoltare – seed, startup - precum si in jurul companiilor mici si mijlocii deja stabilite pe piata si care se pregatesc de exit. Aria de acoperire este la nivelul intregii tari.

Misiunea noastra este sa ne constituim intr-un partener de incredere pentru persoanele interesate de demararea, vanzarea, respectiv achizitionarea unei afaceri, prin incorporarea unor servicii utile precum resurse si tutoriale gratuite, servicii de consultanta si suport in procesul de "matching" dintre antreprenori si investitori.

Obiectivul nostru principal este de a crea valoare adaugata pentru antreprenori si investitori si de a contribui la consolidarea unor parteneriate si afaceri de succes.

Dorim ca expertiza, profesionalismul si pasiunea care ne caracterizeaza sa sustina implementarea si dezvoltarea pe termen lung a unor afaceri de top in orice domeniu economic. Ne adresam atat antreprenorilor la inceput de drum cat si antreprenorilor care au reusit deja sa puna bazele unei afaceri de succes si iau in considerare vanzarea acesteia.

Pentru investitori punem la dispozitie o gama larga de servicii complementare, menite sa sustina identificarea si analiza celor mai bune oportunitati de afaceri. Incercam ca prin proiectul www.biz-suport.ro sa ne adresam unui numar cat mai ridicat de potentiali investitori, indiferent de experienta si marimea fondurilor disponibile, si sa argumentam cu succes ideea de plasare a capitalului intr-o afacere, ca alternativa la randamentul adus de banci, fonduri de actiuni sau alte instrumente de investitie.

Contact:

Telefon: +40 744 611 077
Email: office@biz-suport.ro

Director Web