BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

De ce BizSuport ?

BizSuport se diferentiaza prin:

  • Specializare. Suntem prima firma de consultanta din Romania dedicata in exclusivitate companiilor mici si mijlocii aflate in faza de startup sau exit. Acest fapt ne permite o mai buna intelegere si concentrare asupra necesitatilor particulare ce apar in aceste stadii. Complementar, ne orientam cu precadere catre investitori de talie mica si mijlocie, pentru care am creat servicii specifice si totodata practice.
  • Expertiza. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta solida in management consulting si corporate finance. Suntem mandri sa putem impartasi cu clientii nostri know-how-ul acumulat in diverse proiecte de consultanta strategica si operationala, precum si in cadrul proceselor de fuziuni si achizitii in care am fost implicati.
  • Rentabilitate. Intrucat ne adresam antreprenorilor si investitorilor mici si mijlocii, intelegem atentia ridicata a acestora asupra costurilor. De aceea ne propunem maximizarea efortului lor investitional, prin promovarea unei oferte deosebit de avantajoase din punct de vedere economic.
  • Flexibilitate. Suntem intotdeauna gata sa acceptam sugestii si solicitari individuale din partea clientilor si sa definim termenii colaborarii in conditiile cerute de fiecare proiect in parte. Suntem gata sa gandim proiectul din perspective noi si sa oferim solutii inovative.
  • Integritate. Dorim sa construim relatii solide, pe termen lung cu clientii nostri, prin urmare integritatea profesionala este un element cheie in modul de lucru. Nu promitem niciodata ceea ce nu putem livra si nu depasim termenele agreate. Incercam sa tinem clientul cat mai aproape pentru a avea feed-back constant si a rafina impreuna propunerile. Nu in ultimul rand, respectam cu strictete confidentialitatea proiectului.

Contact:

Telefon: +40 744 611 077
Email: office@biz-suport.ro

Director Web