BizSuport - primul serviciu dedicat Antreprenorilor si Investitorilor

HoReCa"SAORMA, O AFACERE DE 200 MIL EURO", Business Magazin, Apr. 2010

Analiza a pietei locale de saorma

http://www.businessmagazin.ro/cover-story/saorma-o-afacere-de-200-mil-euro-5852458"PIATA RESTAURANTELOR SI CAFENELELOR DEPASESTE 1,5 MILIARDE DE EURO", Financiarul, Mar. 2010.

Analiza a pietei restaurantelor si cafenelelor pe baza studiului realizat de Trend Hospitality. Articolul include date cu privire la numarul de unitati specializate, dimensiune si numarul de scaune, locatie si specific.

http://www.financiarul.com/articol_41289/piata-restaurantelor-si-cafenelelor-depaseste-15-miliarde-euro.html"PENSIUNILE AGROTURISTICE POT LUA GRATIS PANA LA 10.000 DE EURO DE LA BERD PENTRU BROSURI, CATALOAGE SAU PAGINA WEB", ZF, Mar. 2010.

BERD finanteaza pensiunile agroturistice pentru proiecte de marketing si promovare, consultanta pentru realizarea site-ului de prezentare si alte activitati incluse in programul de finantare.

http://www.zf.ro/eveniment/pensiunile-agroturistice-pot-lua-gratis-pana-la-10-000-de-euro-de-la-berd-pentru-brosuri-cataloage-sau-pagina-web-5751136/"MILIARDUL DE PE TERASA", Business Magazin, Aug. 2009.

Analiza acopera aspecte precum importanta restaurantelor, barurilor si teraselor in vanzarea si dezvoltarea de branduri pentru bere, bauturi racoritoare, cafea sau ceai.

http://www.businessmagazin.ro/special/miliardul-de-pe-terasa-4791049"BUCURESTIUL IN CAFENELE", Business Magazin, Iun. 2009.

Articolul prezinta informatii cu privire la principalele zone din Capitala, in care exista cea mai ridicata concentrare de cafenele: chirie, incasari lunare medii, numar de locuri mediu.

http://www.businessmagazin.ro/articole-externe/link.html?6506;4525172"HOTELS CENTRAL AND EASTERN EUROPE", CB Richard Ellis Hotels, 2009.

Imagine de ansamblu asupra industriei hoteliere din Europa Centrala si de Est la sfarsitul anului 2008.

http://www.gowarsaw.eu/res/191/166/0x0/cbre-hotels-cee-hotel-marketview-year-end-2008.pdf"DIFFERENT FORMS OF EXPANSION OF INTERNATIONAL HOTEL GROUPS AND THE PROCESSES OF REGIONAL DEVELOPMENT IN CENTRAL AND EASTERN EUROPE", Piotr Niewiadomski, 2009.

Analiza industriei hoteliere regionale, ce include informatii cu privire la numarul de locatii ale celor mai mari lanturi hoteliere, modele de afaceri frecvente si bariere de intrare pe pietele din regiune.

http://www.egrg.org.uk/pdfs/2009symposia/EGRG2009_Niewiadomski.pdf"HOTEL DEVELOPMENT COSTS 2009. GUIDELINES FOR NEW HOTEL PROJECTS IN CENTRAL AND EASTERN EUROPE", KPMG, 2009.

Raportul cuprinde informatii utile cu privire la ponderea turismului in total PIB, numarul de hoteluri si camere, cresterea numarului de camere in fiecare tara, defalcarea tipurilor de hoteluri pe categorii, principalele costuri pentru constructia unui hotel si finantarea acestora.

http://www.kpmg.com/Global/en/IssuesAndInsights/ArticlesPublications/Documents/Hotel-Development-Costs-2009.pdf"ROMANIA, MARKET OVERVIEW", Bord Bia, Nov. 2008.

Prezentarea include informatii cu privire la industria restaurantelor, tendinte si principalii jucatori.

http://www.bordbia.ie/eventsnews/ConferencePresentations/FoodDrinksIndustryDayCountryOverviews/Romania Market Overview.pdf
Director Web